Activiteiten

De Stille Woordentuin biedt inspirerende vertelvoorstellingen en –evenementen. Je kunt me inhuren als je iets te vieren hebt. Als je een familiedag of kinderfeestje organiseert. Als je een (zakelijk) thema eens anders dan anders wilt benaderen. Of bij een herdenking.

 

Mooi, inspirerend of spannend

Een passend verhaal geeft een extra lading. Niet alleen genieten mensen daar ter plekke van, maar ook later nog in hun herinnering. Omdat ze het verhaal mooi vonden, inspirerend of spannend. Omdat het bij hen verhalen oproept en aanzet om verhalen met elkaar te delen. Dat is wat mij als verteller motiveert. Ik kom graag vertellen en biedt verhalen aan over liefde en haat, over verlangen en afkeer, over list en bedrog, over op reis gaan en weer thuis komen. Sprookjes, mythische verhalen, Keltische verhalen, levensverhalen en legendes.

 

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op. We kunnen samen kijken welk verhaal passend is of je kan de keuze aan mij laten.

 

Vertelevenement organiseren

Ik houd er bovendien van om kleinschalige vertelevenementen te organiseren. Steeds weer iets anders van opzet, maar altijd met verhalen. Het evenement sluit aan bij de tijd van het jaar of bij de plek. De ene keer is het voor kinderen, dan weer voor volwassenen. Wat te denken van een romantisch verteldiner met Valentijn, een verhalenwandelroute met de Verhalencompagnie of een verhalenoverval in de klas.

 

Spreekt je dit aan?

Kijk dan in de agenda voor komende evenementen.